vrijdag 17 februari 2017

DIKKE TRUIENDAG 17 FEBRUARI 2017.

Vandaag stond de verwarming op school een beetje lager. Onze school doet mee aan de actie tegen de opwarming van onze planeet. In de klas bespraken wij hoe ook wij daar ons steentje kunnen bijdragen. Door minder energie te verbruiken stoten we ook minder vervuilende stoffen in de lucht. We kunnen natuurlijk ook meer en meer gebruik maken van groene energiebronnen.
Het is zo ontzettend belangrijk dat wij ons bewust zijn van de dramatische gevolgen van de opwarming van de aarde. Binnenkort kan je op tv in het programma van reizen Waes een uitzending zien hoe dramatisch het stijgen van het zeewater nu reeds is bij bepaalde eilandgroepen.

In elke klas werden twee kinderen gekozen die de meeste laagjes kledij aanhadden. De grote winnaar van onze school was Marilou van klas 5B. Zij had 31 laagjes bovenkledij aan. In ons klas waren er twee winnaars : Kaat met 17 laagjes en Lore Van De Walle met 27 laagjes. De winnaars ontvingen van onze directeur Dirk een geschenkje : handwarmers in de vorm van een hartje of in de vorm van een voetbal.







 

In de klas hebben we gecontroleerd of Lore echt wel 27 laagjes aanhad. Dat klopte als een bus. Proficiat aan alle winnaars. 
Proficiat aan Kaat en Lore van onze klas ! Dat was letterlijk en figuurlijk dik verdiend !


 

 
 
 
 
 

 





Lore was maar wat gelukkig dat ze heel wat laagjes kon afdoen. Het was een hele hoop kledij. 
De andere kinderen hielpen haar bij het opplooien van al die kledij. 
Nogmaals proficiat !


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.